Dé drone prijsvergelijker van Nederland

DroneKiezer.nl is de grootste online drone prijsvergelijker van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk drones en drone accessoires kunt vergelijken bij alle drone webshops. We zijn een jong dynamisch team met veel kennis in huis over drones. We houden ons dagelijks bezig met alles over drones. Ook dit jaar zijn we daarom wederom ambassadeur van de jaarlijkse Drone Awards. Ben je op zoek naar een drone met camera, een mini drone, vraag je je af welke drones in de sale zijn of wil je drone specificaties vergelijken? Een drone kopen begint bij DroneKiezer.nl.

Vragen? We staan je graag te woord

Heb je een technische vraag over een drone (of accessoire/onderdeel) of heb je hulp nodig bij de aankoop van een bepaalde drone? Neem dan gerust contact met ons op. Geef daarbij duidelijk aan wat je budget is en of je een bepaalde voorkeur hebt voor een type of merk drone. Zo kunnen we je gerichter op weg helpen om de juiste keuze te maken.

Winkelier van het Jaar verkiezing 2019

DroneKiezer.nl is genomineerd voor de Winkelier van het Jaar verkiezing in de categorie Elektronicawinkels. Steun ons en geef ons jouw stem en maak ook nog eens kans op leuke prijzen!


 

DroneKiezer is powered by NexusPro
E-mail: info [at] dronekiezer.nl
KvK: 65717457
btw-id: NL001755356B65

DroneKiezer.nl
Logo
Vergelijk
  • Totaal (0)
Vergelijk
7
Shopping cart