DJI Mavic drones vergelijken

De Mavic serie van DJI biedt een varieteit aan opvouwbare drones die geschikt zijn voor beginners als voor gevorderde drone vliegers. DJI heeft onlangs de Mavic serie uitgebreid met de nieuwste telg, de Mavic Mini. Door de veelheid van verschillende modellen zijn de onderlinge verschillen tussen de Mavic drones voor de gemiddelde consument niet meer overzichtelijk. Welke DJI Mavic drone moet je kopen? Hieronder vergelijken we de belangrijkste specificaties van de Mavic drones en geven we advies welke drone het best geschikt is voor jouw behoeften en budget.

Generated by wpDataTables

🏆 DJI Mavic Mini – De ideale drone voor beginners

Belangrijkste specificaties

De Mavic Mini is de lichtste en meest draagbare drone uit de Mavic reeks. Met zijn 2.7K camera met 3-assige gimbal maakt deze nieuwste telg uit de DJI familie geweldige beelden. Met een gewicht van 249 gram valt hij precies onder de laagste categorie van de Europese regels voor drones die volgend jaar van kracht gaan. Ondanks het compacte formaat heeft deze Mavic Mini een indrukwekende vliegtijd van 30 minuten.

Voor wie geschikt?

De DJI Mavic Mini is de perfecte drone voor beginners. Hou je van gemak, wil je snel videos maken zonder te veel gedoe en hou je van gemakkelijke bediening? Dan is de dit de drone voor jou.

Welke pakketten zijn te koop?

De Mavic Mini is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Met de DJI Mavic Mini Fly More Combo ben je voordeliger uit dan wanneer je de producten los aanschaft. De set biedt onder andere reserve accu’s, propellers, propeller beschermers en een charging hub.

Vergelijk
Beste koop

DJI Mavic Mini Fly More Combo

Beste deal bij cameranu.nl
499.00
Vergelijk
Beste koop

DJI Mavic Mini

Beste deal bij amazon.nl
385.00

🏆 DJI Mavic Air – De ideale drone voor op reis

Belangrijkste specificaties

De Mavic Air is in basis een grotere Mavic Mini met een aantal opvallende verschillen. Zo is de 4K camera van de Mavic Air een stukje beter dan 2.7K camera van de Mini maar is de vliegtijd van 21 minuten wat minder dan die van de Mavic Mini (30 min). Een belangrijk voordeel van de de Mavic Air is dat deze is voorzien van obstakeldetectie met sensoren aan de voor-, achter- en onderkant. Daarnaast is de Air standaard voorzien van 8GB interne opslag zodat je foto’s en video’s direct vanaf je drone op kunt slaan.

Voor wie geschikt?

De Mavic Air heeft uitstekende vliegeigenschappen zowel voor beginners als voor gevorderde drone vliegers. Door het compacte formaat, opvouwbaarheid en obstakeldetectie is dit de ideale drone voor als je vaak onderweg bent of op reis gaat.

Welke pakketten zijn te koop?

De Mavic Air is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Het losse toestel wordt geleverd met een accu, afstandsbediening, draagzak en twee paar propellerbeschermers en vier paar propellers. Het Fly More Combo pakket wordt geleverd inclusief drie accu’s, afstandbediening, twee paar propellerbeschermers, zes paar propellers, een accu om de adapter van stroom te voorzien, een laadstation en een handige tas om alles in op te bergen. Met het Fly More Combo pakket ben je direct voorzien van alle benodigde extra accessoires en onderdelen om langer in de lucht te blijven.

Vergelijk

DJI Mavic Air Arctic White

Beste deal bij Cameranu
719.00
Vergelijk

DJI Mavic Air Flame Red

Beste deal bij Cameranu
719.00
Vergelijk

DJI Mavic Air Onyx Black

Beste deal bij Cameranu
719.00
Vergelijk

DJI Mavic Air Fly More Combo Arctic White

Beste deal bij amazon.nl
915.12
Vergelijk

DJI Mavic Air Fly More Combo Flame Red

Beste deal bij Dronekopenonline
949.00
Vergelijk

DJI Mavic Air Fly More Combo Onyx Black

Beste deal bij cameranu.nl
919.00

🏆 DJI Mavic 2 – De beste overall drone met camera

Belangrijkste specificaties

De Mavic 2 is verkrijgbaar in een Pro en Zoom versie. De Mavic 2 drones zijn voorzien van camera’s die erg tot de verbeelding spreken: een Hasselblad 24mm voor de Mavic 2 Pro en een 24-48mm zoomlens voor de Zoom. Met features zoals hyperlapse en dollyzoom creëer je diverse professionele foto- en videobeelden. Op het gebied van vlieggemak biedt de Mavic 2 ook meer mogelijkheden. Daarnaast hebben beide versies een vliegtijd van 31 minuten, 5 km bereik, sensoren rondom en heel veel vliegmodi om het vliegen een stuk aangenamer te maken.

Voor wie geschikt?

De DJI Mavic 2 Pro en Zoom zijn drones bedoeld voor gevorderde en semi-professionele drone vliegers waarbij de foto- en videokwaliteit bovenaan staat. Deze drones zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes van DJI. Het totale pakket aan functies en het vlieggemak maakt dit de beste drone met camera van 2019/2020.

Welke pakketten zijn te koop?

De meest complete set is de Fly More Combo. Dit is een set die bestaat uit de Mavic 2 Pro of Mavic 2 Zoom + Fly More Kit. Deze uitgebreide set is voordeliger in aanschaf (ten opzichte van de losse accessoires) en bestaat uit onder andere extra accu’s, propellers en een reistas. Hiermee ben je direct voorzien van alle benodigde extra accessoires en onderdelen om langer in de lucht te blijven.

Vergelijk
BESTE CAMERA

DJI Mavic 2 Pro

Beste deal bij bol.com
1,449.00 1,289.00
Vergelijk
BESTE CAMERA

DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo

Beste deal bij Cameranu
1,608.00
Vergelijk
BESTE CAMERA

DJI Mavic 2 Pro + DJI Smart Controller

Beste deal bij wehkamp.nl
1,769.00
Vergelijk

DJI Mavic 2 Zoom

Beste deal bij Cameranu
1,149.00
Vergelijk

DJI Mavic 2 Zoom Fly More Combo

Beste deal bij Cameranu
1,448.00
Vergelijk

DJI Mavic 2 Zoom + DJI Smart Controller

Beste deal bij amazon.nl
1,639.80

🏆 DJI Mavic Pro Platinum – Het (goedkopere) alternatief voor de Mavic 2

Belangrijkste specificaties

Vind je de Mavic 2 nog te duur? De Mavic Pro Platinum is het beste alternatief! Deze drone heeft nagenoeg dezelfde specificaties als de Mavic 2. Het grootste verschil is dat de Platinum alleen is uitgerust met sensoren aan de voorkant, in tegenstelling tot de Mavic 2 die 360 graden obstakeldetectie heeft (voor, achter, boven, onder en zijkanten). Gezien het forse prijsverschil van rond de €300 en de geringe verschillen in specificaties ten opzichte van de Mavic 2 is deze drone het overwegen waard.

Voor wie geschikt?

Ben je een veeleisende drone vlieger en wil je een semi-professionele drone kopen met een uitstekende camera en een goede prijs/kwaliteit verhouding, dan is dit de drone voor jou.

Welke pakketten zijn te koop?

De meest complete set is de Fly More Combo. Deze uitgebreide set is voordeliger in aanschaf (ten opzichte van de losse accessoires) en bestaat uit onder andere extra accu’s, propellers en een reistas. Hiermee ben je direct voorzien van alle benodigde extra accessoires en onderdelen om langer in de lucht te blijven.

Vergelijk
BESTE WAARDE

DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo

Beste deal bij amazon.nl
1,034.90
Vergelijk
BESTE WAARDE

DJI Mavic Pro Platinum

Beste deal bij amazon.nl
862.50
DroneKiezer.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0