Drones met lange vliegtijd

Hier vind je drones met een lange vliegtijd

Hoe lang kan een drone vliegen? De maximale vliegtijd van een drone is één van de belangrijkste zaken waar je op moet letten bij het kopen van een drone. Je wilt tenslotte zo lang mogelijk genieten van je drone en dan bij voorkeur in de lucht. Bijna alle drone shops geven de minimale en maximale vliegduur op één accu aan.

Naast de capaciteit van de accu hangt de vliegtijd van een drone van nog een aantal factoren af. Zo zijn de weersomstandigheden erg belangrijk. Bij veel wind moeten de motors harder werken en zal de drone meer energie verbruiken. De motors moeten ook harder werken wanneer er meer gewicht aan de drone is bevestigd, door gewicht van een camera, gimbal of zwaardere accu. Indien je veel stunts met de drone doet zal dat uiteraard ook merkbaar zijn in de vliegtijd.

Hieronder vind je een overzicht van drones met lange vliegtijd.

Dit overzicht van drones met lange vliegtijd is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en wordt regelmatig bijgewerkt op basis van nieuwe drones die op de markt komen. De drones zijn gesorteerd op prijs (van laag naar hoog). Afhankelijk van persoonlijke wensen en budget kan de volgorde voor iedereen anders zijn. Een drone kopen met lange vliegtijd doe je gemakkelijk en snel bij DroneKiezer.nl

DroneKiezer.nl