Drones met een lange vliegtijd


Drones met lange vliegtijd

De vliegtijd van een drone is wellicht één van de belangrijkste dingen waar je op moet letten bij het kopen van een drone. De vliegtijd is de tijd die je hebt om met je drone te vliegen op één acculading. Bij de meeste drone shops wordt bij de dronespecificaties de minimale en maximale vliegduur op één accu in minuten aangegeven. Neem de maximale vliegduur altijd met een korreltje zout, want deze is gebaseerd op het vliegen bij de meest optimale omstandigheden.

Bij een drone hangt de vliegtijd, naast de accu capaciteit, namelijk van nog een aantal factoren af. Zo zijn de weersomstandigheden erg belangrijk. Bij veel wind moeten de motors harder werken en zal de drone meer energie verbruiken. De motors moeten ook harder werken wanneer er meer gewicht aan de drone is bevestigd, door gewicht van een camera, gimbal of zwaardere accu. Indien je veel stunts met de drone doet zal dat uiteraard ook merkbaar zijn in de maximale vliegtijd.

Inhoudsopgave ↑

30+ minuten drones

Er zijn maar een paar consumentendrones die de boven de magische grens van de 30 minuten vliegtijd op een accu uitkomen. Hieronder vind je een overzicht van deze drones.


Inhoudsopgave ↑

20+ minuten drones

Hieronder vind je een overzicht van drones met een ruim bovengemiddelde vliegtijd van meer dan 20 minuten op een accu.

DroneKiezer.nl
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0