Black Friday Drone Deals

Wanneer is Black Friday 2020?

Black Friday ook wel Zwarte Vrijdag genoemd is traditiegetrouw altijd de vrijdag na Thanksgiving. In Nederland zijn Black Friday aanbiedingen meestal al eerder dan vrijdag geldig en begint het festijn al vanaf woensdag in de Black Friday pre-sale. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 27 november. Bij de meeste winkels lopen de aanbiedingen echter door tot en met maandag 30 november 2020. In Amerika maar ook steeds meer consumenten in Europa kijken hier al weken naar uit. Black Friday is in Nederland inmiddels niet meer weg te denken en de meeste webshops doen hier dan ook met volle teugen aan mee.

De beste Black Friday drone deals

Ook bij DroneKiezer profiteer je van krankzinnig veel voordeel op heel veel drones. Dit is hét moment om je slag te slaan en die lang begeerde drone te bemachtigen voor een mooie prijs. Wij vergelijken de prijzen van alle relevante drone winkels in Nederland voor de beste Black Friday drone aanbiedingen, zodat jij niet alle webshops hoeft af te lopen om de beste drone aanbiedingen te vinden. Bekijk hieronder de beste Black Friday drone deals en houd deze pagina goed in de gaten, want de prijzen en aanbiedingen veranderen de komende dagen voortdurend.

🏆 DJI Mavic Mini – De ideale drone voor beginners

Belangrijkste specificaties

De Mavic Mini is de lichtste en meest draagbare drone uit de Mavic reeks. Met zijn 2.7K camera met 3-assige gimbal maakt deze nieuwste telg uit de DJI familie geweldige beelden. Met een gewicht van 249 gram valt hij precies onder de laagste categorie van de Europese regels voor drones die volgend jaar van kracht gaan. Ondanks het compacte formaat heeft deze Mavic Mini een indrukwekende vliegtijd van 30 minuten.

Voor wie geschikt?

De DJI Mavic Mini is de perfecte drone voor beginners. Hou je van gemak, wil je snel videos maken zonder te veel gedoe en hou je van gemakkelijke bediening? Dan is de dit de drone voor jou.

Welke pakketten zijn te koop?

De Mavic Mini is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Met de DJI Mavic Mini Fly More Combo ben je voordeliger uit dan wanneer je de producten los aanschaft. De set biedt onder andere reserve accu’s, propellers, propeller beschermers en een charging hub.

Beste koop
Vergelijk
DJI Mavic Mini Fly More Combo
Vergelijk
449.00
Beste koop
Vergelijk
DJI Mavic Mini
Vergelijk
349.00

🏆 DJI Mavic Air 2 – De ideale drone voor op reis

Belangrijkste specificaties

De DJI Mavic Air 2 is de opvolger van de Mavic Air. De DJI Mavic Air 2 is een compacte maar krachtige drone, uitgerust met een 48 megapixel camera en 1/2″ CMOS sensor met Quad Bayer technologie. Dankzij de 3-assige stabilisatie zien jouw beelden er zeer strak en professioneel uit. Op een volle batterij kan je maar liefst 34 minuten vliegen. Dat is 11 minuten meer dan met de voorganger, de eerste Mavic Air. Daarbij haal je een maximale snelheid van 68 km/u. Je bestuurt de DJI Mavic Air 2 met de afstandsbediening en de DJI Fly app. Je plaatst je smartphone in de houder van de afstandsbediening voor een directe verbinding met de camera van je drone. De Mavic Air 2 blijft tot 6 km afstand te bedienen.

Voor wie geschikt?

De Mavic Air 2 heeft uitstekende vliegeigenschappen zowel voor beginners als voor gevorderde drone vliegers. Door het compacte formaat, opvouwbaarheid en obstakeldetectie is dit de ideale drone voor als je vaak onderweg bent of op reis gaat.

Welke pakketten zijn te koop?

De Mavic Air 2 is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Het losse toestel wordt geleverd met een accu, afstandsbediening, draagzak en twee paar propellerbeschermers en vier paar propellers. Met de Mavic Air 2 Fly More Combo krijg je enkele toffe extra’s ten opzichte van de standaard versie. Zo is er de ND filterset (ND16/64/256) waardoor je ook met fel zonlicht schitterende video’s maakt. In plaats van één batterij ontvang je er drie, zodat je drie keer zo lang kunt vliegen. Ook krijg je dubbel zoveel propellers, namelijk zes paar. Een oplaadstation, een adapter accu-naar-powerbank en een handige reistas zijn tevens inbegrepen.

Vergelijk
DJI Mavic Air 2
Vergelijk
812.00
Vergelijk
DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
Vergelijk
1,049.00 999.00
5%

🏆 DJI Mavic Air – Het (goedkopere) alternatief voor de Mavic Air 2

Belangrijkste specificaties

De Mavic Air is in basis een grotere Mavic Mini met een aantal opvallende verschillen. Zo is de 4K camera van de Mavic Air een stukje beter dan 2.7K camera van de Mini maar is de vliegtijd van 21 minuten wat minder dan die van de Mavic Mini (30 min). Een belangrijk voordeel van de de Mavic Air is dat deze is voorzien van obstakeldetectie met sensoren aan de voor-, achter- en onderkant. Daarnaast is de Air standaard voorzien van 8GB interne opslag zodat je foto’s en video’s direct vanaf je drone op kunt slaan.

Voor wie geschikt?

De Mavic Air heeft uitstekende vliegeigenschappen zowel voor beginners als voor gevorderde drone vliegers. Door het compacte formaat, opvouwbaarheid en obstakeldetectie is dit de ideale drone voor als je vaak onderweg bent of op reis gaat.

Welke pakketten zijn te koop?

De Mavic Air is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Het losse toestel wordt geleverd met een accu, afstandsbediening, draagzak en twee paar propellerbeschermers en vier paar propellers. Het Fly More Combo pakket wordt geleverd inclusief drie accu’s, afstandbediening, twee paar propellerbeschermers, zes paar propellers, een accu om de adapter van stroom te voorzien, een laadstation en een handige tas om alles in op te bergen. Met het Fly More Combo pakket ben je direct voorzien van alle benodigde extra accessoires en onderdelen om langer in de lucht te blijven.

Vergelijk
DJI Mavic Air Arctic White
Vergelijk
849.00 679.00
20%
Vergelijk
DJI Mavic Air Flame Red
Vergelijk
799.00
Vergelijk
DJI Mavic Air Onyx Black
Vergelijk
849.00 699.00
18%
Vergelijk
DJI Mavic Air Fly More Combo Arctic White
Vergelijk
849.00
Vergelijk
DJI Mavic Air Fly More Combo Flame Red
Vergelijk
849.00
Vergelijk
DJI Mavic Air Fly More Combo Onyx Black
Vergelijk
849.00

🏆 DJI Mavic 2 Pro / Zoom – De beste overall drone met camera

Belangrijkste specificaties

De Mavic 2 is verkrijgbaar in een Pro en Zoom versie. De Mavic 2 drones zijn voorzien van camera’s die erg tot de verbeelding spreken: een Hasselblad 24mm voor de Mavic 2 Pro en een 24-48mm zoomlens voor de Zoom. Met features zoals hyperlapse en dollyzoom creëer je diverse professionele foto- en videobeelden. Op het gebied van vlieggemak biedt de Mavic 2 ook meer mogelijkheden. Daarnaast hebben beide versies een vliegtijd van 31 minuten, 5 km bereik, sensoren rondom en heel veel vliegmodi om het vliegen een stuk aangenamer te maken.

Voor wie geschikt?

De DJI Mavic 2 Pro en Zoom zijn drones bedoeld voor gevorderde en semi-professionele drone vliegers waarbij de foto- en videokwaliteit bovenaan staat. Deze drones zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes van DJI. Het totale pakket aan functies en het vlieggemak maakt dit de beste drone met camera van 2019/2020.

Welke pakketten zijn te koop?

De meest complete set is de Fly More Combo. Dit is een set die bestaat uit de Mavic 2 Pro of Mavic 2 Zoom + Fly More Kit. Deze uitgebreide set is voordeliger in aanschaf (ten opzichte van de losse accessoires) en bestaat uit onder andere extra accu’s, propellers en een reistas. Hiermee ben je direct voorzien van alle benodigde extra accessoires en onderdelen om langer in de lucht te blijven.

BESTE CAMERA
Vergelijk
DJI Mavic 2 Pro
Vergelijk
1,449.00 1,349.00
7%
BESTE CAMERA
Vergelijk
DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo
Vergelijk
1,768.00 1,599.00
10%
BESTE CAMERA
Vergelijk
DJI Mavic 2 Pro + DJI Smart Controller
Vergelijk
1,999.00 1,809.00
10%
Vergelijk
DJI Mavic 2 Zoom
Vergelijk
1,129.00
Vergelijk
DJI Mavic 2 Zoom Fly More Combo
Vergelijk
1,568.00 1,418.00
10%
Vergelijk
DJI Mavic 2 Zoom + DJI Smart Controller
Vergelijk
1,749.00 1,679.00
4%
DroneKiezer.nl
Vergelijk
  • Totaal (0)
Vergelijk
0