Black Friday Drone Deals

Wat en wanneer is

Het is geen officiële feestdag, maar dat zou het wel moeten zijn: Black Friday 2019! Black Friday ook wel Zwarte Vrijdag genoemd is traditiegetrouw altijd de vrijdag na Thanksgiving. In Nederland zijn Black Friday aanbiedingen meestal al eerder dan vrijdag geldig en begint het festijn al vanaf woensdag in de Black Friday pre-sale. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 29 november. Bij de meeste winkels lopen de aanbiedingen echter door tot en met maandag 2 december 2019. In Amerika maar ook steeds meer consumenten in Europa kijken hier al weken naar uit. Black Friday is in Nederland inmiddels niet meer weg te denken en de meeste webshops doen hier dan ook met volle teugen aan mee.


Waar vind je de beste

Ook bij DroneKiezer profiteer je van krankzinnig veel voordeel op heel veel drones. Dit is hét moment om je slag te slaan en die lang begeerde drone te bemachtigen voor een mooie prijs. Wij vergelijken de prijzen van alle relevante drone winkels in Nederland en China voor de beste Black Friday drone aanbiedingen, zodat jij niet alle webshops hoeft af te lopen om de beste drone aanbiedingen te vinden. Bekijk hieronder de beste Black Friday drone deals en houd deze pagina goed in de gaten, want de prijzen en aanbiedingen veranderen de komende dagen voortdurend. Bekijk hieronder onze top 25 drones en accessoires die je met Black Friday scherp in de gaten moet houden.


Top 25 Black Friday Drone Deals

🏆 DJI Mavic Mini

Met zijn 2.7K camera met 3-assige gimbal maakt deze nieuwste telg in de DJI familie geweldige beelden en met een gewicht van 249 gram valt hij precies onder de laagste categorie van de Europese regels voor drones die volgend jaar van kracht gaan. Ondanks het compacte formaat heeft deze Mavic Mini een indrukwekende vliegtijd van 30 minuten. Hiermee is dit de ideale drone voor op reis.

De Mavic Mini is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Met de DJI Mavic Mini Fly More Combo ben je voordeliger uit dan wanneer je de producten los aanschaft. De set biedt onder andere reserve accu’s, propellers, propeller beschermers en een charging hub.

Vergelijk
Beste koop

Beste deal bij cameranu.nl
499.00
Vergelijk
Beste koop

Beste deal bij cameranu.nl
399.00

🏆 DJI Mavic Air

De Mavic Air is in basis een grotere Mavic Mini met een aantal opvallende verschillen. Zo is de 4K camera van de Mavic Air een stukje beter dan 2.7K camera van de Mini maar is de vliegtijd van 21 minuten een stukje minder dan die van de Mavic Mini (30 min). Een belangrijk voordeel van de de Mavic Air is dat deze is voorzien van obstakeldetectie met sensoren aan de voor-, achter- en onderkant.

De Mavic Air is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Het losse toestel wordt geleverd met een accu, afstandsbediening, draagzak en twee paar propellerbeschermers en vier paar propellers. Het Fly More Combo pakket wordt geleverd inclusief drie accu’s, afstandbediening, twee paar propellerbeschermers, zes paar propellers, een accu om de adapter van stroom te voorzien, een laadstation en een handige tas om alles in op te bergen. Met het Fly More Combo pakket ben je direct voorzien van alle benodigde extra accessoires en onderdelen om langer in de lucht te blijven.

Vergelijk

Beste deal bij Cameranu
719.00
Vergelijk

Beste deal bij Cameranu
719.00
Vergelijk

Beste deal bij Cameranu
719.00
Vergelijk
- 19%

Beste deal bij Kamera-express
1,172.00 949.00
Vergelijk

Beste deal bij Dronekopenonline
949.00
Vergelijk

Beste deal bij cameranu.nl
919.00

🏆 DJI Mavic 2

De DJI Mavic 2 heeft zich net als de voorgaande Mavic serie reeds bewezen als de beste drone met camera van 2019. De Mavic 2 is verkrijgbaar in een Pro en Zoom versie. De Pro versie heeft een 4K camera met 1″ CMOS sensor en de Zoom versie heeft een 4K camera met een zoomlens van 24-48mm.  Daarnaast hebben beide versies een vliegtijd van 31 minuten, 5 km bereik, sensoren rondom en heel veel vliegmodi om het vliegen een stuk aangenamer te maken.

De meest complete set is de Fly More Combo. Dit is een set die bestaat uit de Mavic 2 Pro of Mavic 2 Zoom+ Fly More Kit. Deze uitgebreide set is voordeliger in aanschaf (ten opzichte van de losse accessoires) en bestaat uit onder andere extra accu’s, propellers en een reistas. Hiermee ben je direct voorzien van alle benodigde extra accessoires en onderdelen om langer in de lucht te blijven.

Vergelijk
BESTE CAMERA

Beste deal bij Cameranu
1,289.00
Vergelijk
BESTE CAMERA

Beste deal bij Cameranu
1,608.00
Vergelijk
BESTE CAMERA

Beste deal bij Cameranu
1,809.00
Vergelijk

Beste deal bij Cameranu
1,149.00
Vergelijk

Beste deal bij Cameranu
1,448.00
Vergelijk

Beste deal bij Dronekopenonline
1,719.00

🏆 DJI Mavic Pro Platinum

Vind je de Mavic 2 nog te duur? De Mavic Pro Platinum is het beste alternatief! Deze drone heeft nagenoeg dezelfde specificaties als de Mavic 2. Het grootste verschil is dat de Platinum alleen is uitgerust met sensoren aan de voorkant, in tegenstelling tot de Mavic 2 die 360 graden obstakeldetectie heeft (voor, achter, boven, onder en zijkanten). Gezien het forse prijsverschil van rond de €300 en de geringe verschillen in specificaties ten opzichte van de Mavic 2 is deze drone het overwegen waard.

De meest complete set is de Fly More Combo. Deze uitgebreide set is voordeliger in aanschaf (ten opzichte van de losse accessoires) en bestaat uit onder andere extra accu’s, propellers en een reistas. Hiermee ben je direct voorzien van alle benodigde extra accessoires en onderdelen om langer in de lucht te blijven.

Vergelijk
BESTE WAARDE

Beste deal bij Kamera-express
1,599.00 1,159.00
Vergelijk
BESTE WAARDE

Beste deal bij Kamera-express
1,299.00 899.00

🏆 DJI Phantom 4 Pro V2.0 – Professionele camera drone

Kies uit de Phantom 4 Pro V2.0 of de Phantom 4 Pro+ V2.0. Het verschil tussen deze twee versies, is dat de Plus (+) versie wordt geleverd met een remote controller met een geïntegreerd 5.5 inch groot full HD-beeldscherm.

Vergelijk

Beste deal bij DJI.com
1,699.00
Vergelijk

Beste deal bij Cameranu
1,899.00

🏆 DJI Tello

De Ryze Tello (Powered by DJI) is een mini-drone met camera die gegarandeerd voor veel plezier gaat zorgen. Speciaal ontworpen voor kinderen, maar natuurlijk ook geschikt voor volwassenen; deze kleine drone heeft een ingebouwde camera waarmee je live kunt zien wat de drone ziet. Verbind de Ryze Tello met je smartphone om hem te bedienen en voer allerlei trucjes en stunts uit, met slechts één veeg of tik op je scherm.

De Ryze Tello drone Boost Combo bevat een Ryze Tello drone, een Ryze Tello Battery Charging Hub, 2 extra accu’s en een EnerGea Nylotough USB-kabel.

Vergelijk
BEGINNERS

Beste deal bij bol.com
97.00
Vergelijk
BEGINNERS

Beste deal bij Cameranu
119.00

🏆 Xiaomi drones

Xiaomi Fimi X8 SE – Het alternatief voor de DJI Mavic Air

De Xiaomi FIMI X8 SE is een mooi vormgegeven opvouwbare drone en is qua specificaties vergelijkbaar met de DJI Mavic AirParrot Anafi en de Hubsan Zino. De Fimi X8 SE is voorzien van een 4K camera en een 3-assige mechanische gimbal. De Fimi X8 SE heeft een fors bereik van 5000 meter en een maximale vliegtijd van 33 minuten op een accu. Met deze drone neem je video’s op in 4K formaat op 30 fps met 100Mbps. De Fimi X8 SE is daarnaast voorzien van een uitgebreid scala aan GPS vliegmodi. De Fimi X8 SE heeft ten opzichte van de Mavic Air echter geen sensoren voor obstakeldetectie.

Xiaomi Fimi A3 – Het alternatief voor de DJI Spark

De Xiaomi FIMI A3 is in veel opzichten vergelijkbaar met de DJI Spark. Op een aantal punten scoort de FIMI zelfs beduidend beter. De FIMI heeft een vliegtijd van 25 minuten en is daarmee 9 minuten langer in de lucht dan de Spark. Zelfs de DJI Mavic Air kan niet aan deze vliegtijd tippen en komt 5 minuten te kort. Het vliegbereik van de FIMI is 1000 meter en daarmee een stuk minder dan de 2000 m van de Spark. Dit is echter voor veel piloten geen spelbreker want in de meeste gevallen wil je de drone in het zicht houden. De maximale vliegsnelheid beraagt 68 km/h en dat is 16 km/h sneller dan die van de Spark.

Heb je een beperkter budget maar wil je toch een kwalitatieve drone die mee kan met DJI drones dan zijn deze twee drones een goede optie.

Vergelijk

Beste deal bij Gearbest
454.09
Vergelijk
BEGINNERS

Beste deal bij Gearbest
245.70

🏆 DJI Osmo Serie

Vergelijk

Beste deal bij Cameranu
249.00
Vergelijk

Beste deal bij Cameranu
309.00
Vergelijk

Beste deal bij Mediamarkt
89.99

DroneKiezer.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0