Black Friday drone deals

Wanneer is Black Friday 2021?

Black Friday ook wel Zwarte Vrijdag genoemd is traditiegetrouw altijd de vrijdag na Thanksgiving. In Nederland zijn Black Friday aanbiedingen meestal al eerder dan vrijdag geldig en begint het festijn al vanaf woensdag in de Black Friday pre-sale. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 26 november. Bij de meeste winkels lopen de aanbiedingen echter door tot en met maandag 29 november 2021. In Amerika maar ook steeds meer consumenten in Europa kijken hier al weken naar uit. Black Friday is in Nederland inmiddels niet meer weg te denken en de meeste webshops doen hier dan ook met volle teugen aan mee.

De beste Black Friday drone deals

Ook bij DroneKiezer profiteer je van krankzinnig veel voordeel op heel veel drones. Dit is hét moment om je slag te slaan en die lang begeerde drone te bemachtigen voor een mooie prijs. Wij vergelijken de prijzen van alle relevante drone winkels in Nederland voor de beste Black Friday drone aanbiedingen, zodat jij niet alle webshops hoeft af te lopen om de beste drone aanbiedingen te vinden. Bekijk hieronder de beste Black Friday drone deals en houd deze pagina goed in de gaten, want de prijzen en aanbiedingen veranderen de komende dagen voortdurend.

🏆 DJI Mini 2 – Compact & veelzijdig

Belangrijkste specificaties

De DJI Mini 2 is de opvolger van de Mavic Mini en heeft nagenoeg hetzelfde uiterlijk, en ook het gewicht is met 249 gram gelijk gebleven. De Mini 2 heeft exact dezelfde controller als de Mavic Air 2. De camera heeft een upgrade gekregen en filmt in 4K resolutie (bij de Mavic Mini 2.7K) bij een framerate van 25 of 30 fps. De grootste verbetering ten opzichte van de Mavic Mini is de toevoeging van OcuSync 2.0. OcuSync 2.0 maakt HD video-overdracht mogelijk op kilometers afstand. Een feature waarover de DJI Mini 2 niet beschikt betreft obstakeldetectie. Een andere feature die je bij de Mavic 2 en Mavic Air 2 wel aantreft maar ontbreekt bij de Mini 2 is ActiveTrack. Je kunt de drone dus niet automatisch achter jezelf (of iemand anders) laten aanvliegen.

Voor wie geschikt?

De DJI Mini 2 is net als de Mavic Mini de perfecte drone voor beginners. Hou je van gemak, wil je snel videos maken zonder te veel gedoe en hou je van gemakkelijke bediening? Dan is de dit de drone voor jou.

Welke pakketten zijn te koop?

De Mini 2 is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Met de DJI Mini 2 Fly More Combo ben je voordeliger uit dan wanneer je de producten los aanschaft. Ten opzichte van de standaard versie krijg je bij de Fly More Combo allerlei extra accessoires: een schoudertas, een propeller holder, 2 paar reserve propellers, 2 accu’s en een laadstation. De propeller holder beschermt je propellers bij een botsing.

Vergelijk
DJI Mini 2
Vergelijk
436.21
Beste koop
Vergelijk
DJI Mini 2 Fly More Combo
Vergelijk
549.00

🏆 DJI Tello – De mini stunt drone met camera

Belangrijkste specificaties

De Ryze Tello (Powered by DJI) is de instap mini drone met camera van DJI die gegarandeerd voor veel plezier gaat zorgen. Deze kleine drone heeft een ingebouwde camera waarmee je live kunt zien wat de drone ziet. Verbind de Ryze Tello met je smartphone of tablet om hem te bedienen en voer allerlei trucjes en stunts uit, met slechts één veeg of tik op je scherm. Als je de drone in de lucht gooit, start hij automatisch met vliegen. Met het programma Scratch stel je van tevoren bewegingen in die de drone uitvoert. Zo leren kinderen (en volwassenen) laagdrempelig programmeren. Door de sensoren en beschermende onderdelen is de drone bestand tegen vallen en stoten. Hij gebruikt de sensoren om veilig te landen wanneer de accu leeg raakt.

Voor wie geschikt?

De Tello drone is speciaal ontworpen voor kinderen, maar natuurlijk ook geschikt voor volwassenen.

Welke pakketten zijn te koop?

De DJI Tello is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten, als losse Tello drone of als Boost Combo pakket. Met de Tello drone Boost Combo ben je voordeliger uit dan wanneer je de producten los aanschaft. De boost combo set bevat een Ryze Tello drone, een Ryze Tello Battery Charging Hub, 2 extra accu’s en een EnerGea Nylotough USB-kabel.

BEGINNERS
Vergelijk
Ryze Tello drone – Powered by DJI
Vergelijk
90.07
BEGINNERS
Vergelijk
Ryze Tello drone Boost Combo – Powered by DJI
Vergelijk
106.61

🏆 DJI Mavic Air 2 – De ideale drone voor op reis

Belangrijkste specificaties

De DJI Mavic Air 2 is de opvolger van de Mavic Air. De DJI Mavic Air 2 is een compacte maar krachtige drone, uitgerust met een 48 megapixel camera en 1/2″ CMOS sensor met Quad Bayer technologie. Dankzij de 3-assige stabilisatie zien jouw beelden er zeer strak en professioneel uit. Op een volle batterij kan je maar liefst 34 minuten vliegen. Dat is 11 minuten meer dan met de voorganger, de eerste Mavic Air. Daarbij haal je een maximale snelheid van 68 km/u. Je bestuurt de DJI Mavic Air 2 met de afstandsbediening en de DJI Fly app. Je plaatst je smartphone in de houder van de afstandsbediening voor een directe verbinding met de camera van je drone. De Mavic Air 2 blijft tot 6 km afstand te bedienen.

Voor wie geschikt?

De Mavic Air 2 heeft uitstekende vliegeigenschappen zowel voor beginners als voor gevorderde drone vliegers. Door het compacte formaat, opvouwbaarheid en obstakeldetectie is dit de ideale drone voor als je vaak onderweg bent of op reis gaat.

Welke pakketten zijn te koop?

De Mavic Air 2 is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Het losse toestel wordt geleverd met een accu, afstandsbediening, draagzak en twee paar propellerbeschermers en vier paar propellers. Met de Mavic Air 2 Fly More Combo krijg je enkele toffe extra’s ten opzichte van de standaard versie. Zo is er de ND filterset (ND16/64/256) waardoor je ook met fel zonlicht schitterende video’s maakt. In plaats van één batterij ontvang je er drie, zodat je drie keer zo lang kunt vliegen. Ook krijg je dubbel zoveel propellers, namelijk zes paar. Een oplaadstation, een adapter accu-naar-powerbank en een handige reistas zijn tevens inbegrepen.

Vergelijk
DJI Mavic Air 2
Vergelijk
624.00
27%
Beste koop
Vergelijk
DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
Vergelijk
842.00

🏆 DJI Mavic Air – Het (goedkopere) alternatief voor de Mavic Air 2

Belangrijkste specificaties

De Mavic Air is in basis een grotere Mavic Mini met een aantal opvallende verschillen. Zo is de 4K camera van de Mavic Air een stukje beter dan 2.7K camera van de Mini maar is de vliegtijd van 21 minuten wat minder dan die van de Mavic Mini (30 min). Een belangrijk voordeel van de de Mavic Air is dat deze is voorzien van obstakeldetectie met sensoren aan de voor-, achter- en onderkant. Daarnaast is de Air standaard voorzien van 8GB interne opslag zodat je foto’s en video’s direct vanaf je drone op kunt slaan.

Voor wie geschikt?

De Mavic Air heeft uitstekende vliegeigenschappen zowel voor beginners als voor gevorderde drone vliegers. Door het compacte formaat, opvouwbaarheid en obstakeldetectie is dit de ideale drone voor als je vaak onderweg bent of op reis gaat.

Welke pakketten zijn te koop?

De Mavic Air is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Het losse toestel wordt geleverd met een accu, afstandsbediening, draagzak en twee paar propellerbeschermers en vier paar propellers. Het Fly More Combo pakket wordt geleverd inclusief drie accu’s, afstandbediening, twee paar propellerbeschermers, zes paar propellers, een accu om de adapter van stroom te voorzien, een laadstation en een handige tas om alles in op te bergen. Met het Fly More Combo pakket ben je direct voorzien van alle benodigde extra accessoires en onderdelen om langer in de lucht te blijven.

Vergelijk
DJI Mavic Air Arctic White
Vergelijk
799.00
Vergelijk
DJI Mavic Air Flame Red
Vergelijk
863.00
Vergelijk
DJI Mavic Air Onyx Black
Vergelijk
699.00
18%
Vergelijk
DJI Mavic Air Fly More Combo Arctic White
Vergelijk
799.00
Vergelijk
DJI Mavic Air Fly More Combo Flame Red
Vergelijk
949.00
Vergelijk
DJI Mavic Air Fly More Combo Onyx Black
Vergelijk
949.00
19%

🏆 Hubsan drones – kwalitatieve betaalbare drones

Voor wie geschikt?

Hubsan levert kwalitatief hoogwaardige drones die over uitstekende vliegeigenschappen beschikken. Deze drones vliegen zeer stabiel waardoor het vliegen voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast zijn deze drones in vergelijking met DJI drones voor wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding heel aantrekkelijk.

Welke Hubsan drones zijn te koop?

Hubsan levert een varieteit aan drones, maar de drones die er echt toe doen zijn de Zino serie en de H501/502 serie drones. De Zino serie drones zijn uitgerust met een gevanceerde camera en gimbal en zijn voor gevorderde drone vliegers geschikt. De H501/502 serie drones hebben een Full HD of HD camera en zijn meer geschikt voor beginnende vliegers.

Vergelijk
Hubsan Zino 2
Vergelijk
539.00
Vergelijk
Hubsan Zino Pro
Vergelijk
439.00
Vergelijk
Hubsan Zino H117S
Vergelijk
299.95
25%
BEGINNERS
Vergelijk
Hubsan H501S X4
Vergelijk
189.95
24%
BEGINNERS
Vergelijk
Hubsan X4 H502S
Vergelijk
16.95
BEGINNERS
Vergelijk
Hubsan X4 H502E
Vergelijk
99.50

🏆 Xiaomi drones – directe concurrentie voor DJI

Voor wie geschikt?

Xiaomi is sinds een paar jaar een speler op de drone markt maar heeft in dat korte tijdsbestek al een aardige naam weten op te bouwen met een aantal drones die niet ten onder doen voor DJI drones.

Welke Xiaomi drones zijn te koop?

Momenteel zijn er twee Xiaomi drones (na uit productie gaan van de Xiaomi 4K drone) te koop die je veel waar bieden voor het geld. Het zijn twee drones uit de FIMI serie, namelijk de Xiaomi Fimi X8 SE en de Xiaomi Fimi A3. De Fimi X8 SE is qua specificaties en vliegeigenschappen vergelijkbaar met de DJI Mavic Air. De Fimi A3 is een uitstekende drone voor beginnede drone piloten en is vergelijkbaar met de DJI Spark.

Vergelijk
Xiaomi FIMI X8 SE
Vergelijk
499.95
BEGINNERS
Vergelijk
Xiaomi FIMI A3
Vergelijk
274.95
31%
DroneKiezer.nl
Logo
Vergelijk
  • Totaal (0)
Vergelijk
7
Shopping cart